Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău: „Cine este vinovat pentru ce s-a întâmplat în Bosnia, va fi tras la răspundere”

Volei Municipal Zalău a părăsit prematur cupele europene, fiind eliminată din Cupa Challenge încă din 16-imi. După un 3 – 0 categoric la Zalău, în faţa bosniacilor de la MOK Jedinstvo Brcko, o echipă sub nivelul Diviziei A1, conducerea tehnică şi adiministrativă a luat decizia de a trimite în teren în meciul retur jucătorii de rezervă, Răzvan Mihalcea fiind singurul titular. În aceste condiţii, zălăuanii nu au avut nicio şansă în faţa adversarilor, pierzând cu 0 – 3 returul şi cu 8 – 15 setul de aur.
Rezultatul din Bosnia i-a surprins pe majoritatea iubitorilor voleiului din judeţ, iar o parte dintre aceştia au afirmat că se gândesc foarte serios să nu se mai prezinte la meciurile vicecampioanei.
Şi primarul Ionel Ciunt s-a arătat indignat de eliminarea prematură a echipei zălăuane din cupele europene.
„Sunt foarte supărat pe echipa de volei. Am purtat o discuţie cu preşedintele clubului (Vasile Coţa, n.r.) şi am solicitat să facă un raport privind meciul retur, din Bosnia. Vom analiza raportul împreună cu celelalte persoane din conducere şi cu oamenii din mediul de afaceri care finanţează acest club, iar cine este vinovat, va fi tras la răspundere. Interesul nostru, al Primăriei, este să facem cunoscut oraşul şi judeţul şi în competiţiile internaţionale, nu doar pe plan naţional, iar noi eram dispuşi să finanţăm un parcurs mai lung în cupele europene”, a declarat primarul Ionel Ciunt.
Având în vedere eliminarea din Cupa Challenge încă din primul tur, iubitorii sportului la fileu din judeţ aşteaptă un parcurs foarte bun în competiţiile interne din partea vicecampionilor. De altfel, obiectivul clubului este câştigarea campionatului şi a Cupei României.
La fel ca anul trecut, bugetul clubului provine din bani publici în proporţie de 90 la sută, restul de zece la sută fiind din mediul privat.

8 Thoughts to “Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău: „Cine este vinovat pentru ce s-a întâmplat în Bosnia, va fi tras la răspundere””

  1. Anonim

    si marmota invelea ciocolata in staniol!

  2. Anonim

    Il propun pe Tiberiu Csoka, bugetarul nr. 1 al Salajului, pentru posturile de presedinte, antrenor si jucator la echipa de volei!

  3. cartita

    VASILE COTA ESTE VINOVAT SA FIE DEMIS !
    EL SI A BATUT JOC DE ZALAU SI ZALAUANI,
    SE CREDE PE MOSIA NEVESTESII UNDE I SLUGA.

  4. Anonim

    Vinovat e presedintele clubului antrenorul si juc pentru rezultat asta e trebuie dis cineva ca juc sa joace volei ca joaca pe banii publici acolo merg banii si ei bat joc de noi demissia

  5. Anonim

    CIUNTULE BAGA-L PE GOIE LA VOLEI CA NU-I AJUNGE NIUMAI LA CITADIN SI LA FOTBAL

  6. Totul era clar inainte de a pleca in Bosnia! Antrenorul si jucatori s/au conformat ! Altfel nu mai aveau viata buna cu primarul si Cota .Chiar si Cota a fost executant la ordinele venite prin intermediul nevesti..Asta e adevarul.Lupi moralisti care vor sa prosteasca …prostimea? Rusine! Poate va cred cei din familia voastra! Sa vina Csoka la clubul primariei viitor cu sectii de volei,fotbal ,atletism . Succes !

  7. cartita

    Da varianta Csoka este una ff buna ,sa nu uitam ce a facut pt handabal fara scandaluri .A participat activ la salvarea sporturilor de echipa prin propuneri de modificare a legii 69 , cunoaste fenomenul sportiv nu ca familia COTA care este total in afara problemei.

  8. Trebuie implicati agenti economici seriosi

    cum ar fi bancile (cu tot cu bancomate)…

Leave a Comment